Murad, libanezul care luptă pentru antreprenorii români: Oamenii de succes au obligația morală de a întoarce noii generații toată experiența acumulată

Mohammad Murad, proprietarul celui mai mare lanț hotelier din România, Phoenicia Hotels, are în plan susținerea viitorilor antreprenori. El este și Președintele de onoare al FPTR și Președintele Executiv al Partidului Ecologist Român. Acesta crede cu tărie că: „România are nevoie de cât mai mulți antreprenori români, oameni  care să facă pasul de la angajat la angajator și care, prin activitatea lor să aducă plus valoare în economia țării”.

„Alături de alți oameni de afaceri, economiști și,sper eu, să răspundă pozitiv și reprezentanții autorităților centrale și locale, am invitat mici antreprenorI  aflați la început de drum, sau persoane care vor să facă pasul către antreprenoriat la un seminar. Scopul acestui seminar constă în discuții libere despre cum vor putea evita sau trece peste birocrația venită din zona autorităților centrale și locale, lipsa finanțării venită din sistemul bancar sau programe pentru IMM-uri, lipsa forței de muncă, accesul greoi pe piața de retail și mulțimea de alte obstacole cu care zilnic se confruntă orice antreprenor în România.”, a declarat acesta.â

Când și unde vor avea loc evenimentele implementate de omul de afaceri Murad?

Acțiunea va avea două sesiuni. În perioadele 27-29 Mai și 3-5 Iunie, la manifestare sunt așteptați reprezentanții a peste 400 de mici societăți, dar și peste 200 de viitori antreprenori. Toate cheltuielile de cazare și masă sunt susținute integral de Phoenicia Hotels.

Evenimentele vor avea loc în incinta complexului Phoenicia Blue View  din Olimp. Această locație este una dintre cele mai exclusiviste de pe malul Mării Negre, întrucât reunește cele mai frumoase hoteluri de pe litoralul Mării Negre: Panoramic, Belvedere, Amfiteatru.

Unul dintre cele mai importante puncte ale sesiunilor de comunicare este reprezentat de faptul că există posibilitatea de a colabora atât între cei prezenți la eveniment, cât și cu cei ai lanțului hotelier Phoenicia. Cei din urmă își arată deschiderea spre achiziționarea cu prioritate a produselor și serviciilor companiilor românești.

La acțiunile inițiate de domnul Mohammad Murad, comunicarea va fi ușurată prin intermediul unui club, în care membrii pot interacționa și beneficia de facilități oferite atât de lanțul hotelier cât și de alți membrii.

Cine este Mohammad Murad?