Mohammad Murad s-a înscris în Partidul Ecologist Român. Ce planuri are pentru alegerile din 2024

Unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din țară, omul de afaceri Mohammad Murad s-a înscris în partid. El este convins că la alegerile din 2024 va ajunge în Parlament și nu oricum, ci cu un scor foarte bun.

Omul de afaceri Mohammad Murad s-a înscris în Partidul Ecologist Român și este hotărât să ajungă în Parlament cu un scor bun, de peste 10% în 2024. În același timp, el recunoaște că România se confruntă cu multe probleme legate de condițiile de trai care trebuie rezolvate.

„Trebuie să fim conștienți că cel mai mare dușman al nostru, al tuturor, pe glob, se numește sărăcie. Cum putem convinge o persoană care nu are cu ce să se încălzească sau să facă mâncare să nu mai taie pomul din curte? Cum putem vorbi de educație ecologista când omul arunca peste tot, când e vorba de foamete? Avem în primul rând de-a face cu cele 1,3 milioane de gospodării în România care au și astăzi WC-ul în curte. (…)

Vă asigur și vă garantez că, în 2024, Partidul Ecologist Român va fi în Parlament. Și nu cu 5-6 la sută, ci cu 10 la sută. (…)

Până când vom ajunge acolo unde trebuie și ne dorim, avem un traseu greu, trebuie să fim uniți, pentru că interesele personale nu cred ca duc nicăieri.

Am ales să nu mă duc într-un alt partid, construit. Acum am ales o adevărată fundație, pentru a ridica cea mai interesantă construcție politica in România. Am ales să mă duc unde e nevoie de mine, aici voi rămâne, că am o obligație clară”, a declarat Mohammad Murad, sâmbătă, la Congresul PER, de la Palatul Parlamentului.

Sursa: https://www.capital.ro/mohammad-murad-s-a-inscris-in-partidul-ecologist-roman-ce-planuri-are-pentru-alegerile-din-2024.html