Mohammad Murad deschide doua noi restaurante Mandaloun

La sfârșitul anului 2021, deschidem 2 noi restaurante Mandaloun

Primul restaurant Mandaloun a luat naștere în nordul capitalei, în 2018, din dorința de a crea o experiență culinară unică celor ce iubesc bucătăria libaneză.

Din dorința de a împărtăși unui public cât mai larg din experiența presărată cu note orientale, am decis să nu ne oprim aici și să continuăm mai departe povestea. În noiembrie 2021 deschidem așadar Maison Mandaloun în Dorobanți, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din București,

iar din decembrie 2021 un nou și inedit local, Château Mandaloun în Sinaia.

La ce te gândești când spui Phoenicia? La turism, la hoteluri, la conceptul de all inclusive sau la recepții și camere luxoase? Ei bine, în ultimii ani Phoenicia a însemnat mult mai mult. În portofoliul nostru au intrat rând pe rând restaurante, care cu ușurință, au ajuns în topul preferințelor dumneavoastră. Fie că preferați să ieșiți la masă într-o atmosferă excentrică și alegeți restaurantul Mandaloun, fie că alegeți intimitate și optați pentru Maison Mandaloun în Dorobanți sau mergeți la munte la Château Mandaloun, suntem mereu gata să vă transformăm prânzul ori cina într-un moment memorabil.

Dr. Mohammad Murad, președinte Phoenicia Hotels 30 DE ANI DE PASIUNE PENTRU GASTRONOMIE “Acum mulți ani nu am știut că una din plăcerile mele este să ofer oamenilor cele mai gustoase produse si mă bucur atât de mult să constat că acestia mănâncă din drag si plăcere. Am descoperit că nu există afacere mai durabilă fără să aibă o bază culturală. Bucătăria libaneză este o tradiție, o cultură renumită in Orient.Ma bucur că oamenii din România o apreciază, iar eu sunt preocupat să îmi reprezint țara de origine din toate punctele de vedere, cu toate ca sunt 3 sferturi român, însă întotdeauna vom fi remarcați prin cei 7 ani de acasă. Deasupra locațiilor Mandaloun va flutura întotdeauna steagul calității, a bunului simț și al respectului fața de toți cei care îi trec pragul.”

Mandaloun  Premium Gastronomy

Începută în anul 1992 cu lanțul de restaurante Springtime, continuată și dezvoltată an de an în restaurantele hotelurilor: Majestic Mamaia, Perla Mamaia, Majestic Olimp, Majestic Jupiter și mai apoi cu restaurantele hotelurilor din lanțul Phoenicia: Phoenicia Grand Hotel, Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Luxury, Phoenicia Royal, Lido by Phoenicia, Phoenicia Boutique și Phoenicia Blue View, gastronomia promovată a fost intodeuna de inalt nivel.

Restaurantele Mandalon sunt gândite să mulțumească cele mai exigente gusturi atunci când vine vorba de gastronomia libaneză, dar și cea franțuzească, italiană, nord și sud americană.

Calitatea ingredintelor folosite, originalitatea rețetelor, servirea ireproșabilă, design-ul încântător al locațiilor, mobilierul aparte și atmosfera creată în saloane, fac din restaurantele Mandaloun locația perfectă pentru un business lunch, o cină intimă sau un eveniment privat.

Mohammad Murad, proprietarul și Președinte Phoenicia Hotels, a decis în 2017 să împartășească celor care își doresc o experință memorabilă într-un restaurant a la carte, expertiza sa și a echipei sale de specialiști de aproape 30 de ani, în gastronomia romanească, cât și în cea internațională sub numele Mandaloun.