EU SUNT HOTĂRÂT. TU DECIZI!

Dragi români, dragi constănțeni, sunt convins că am șanse egale și că nu am o problemă de nume sau etnie, după ce am trăit românește aproape 40 de ani. Astăzi am hotărât să mă dedic comunității constănțene, pentru a fi de folos, așa cum am fost ani de zile din postura de cetățean antreprenor. Cred că am dovedit că sunt capabil și pot schimba lucrurile în bine.

Recunosc că am făcut-o pentru familie și cei apropiați, pentru salariați, dar acum a venit momentul să o fac pentru orașul și județul care m-a primit cu brațele deschise.

Înainte de a vorbi de profituri, ținta mea a fost succesul, bazându-mă pe oferirea a tot ce am mai bun din suflet pentru mulți oameni. Consider că este datoria noastră, a tuturor să apărăm valorile românești fără dar si poate.

Nu am acceptat niciodată, în tot ce am făcut în viață, să fiu pe locul 2. De asemenea, nu voi accepta ca, Constanța să fie pe locul 2 în țară.

Cu toții ne-am săturat de aceleași vorbe goale, fără substanță, de promisiuni făcute din 4 în 4 ani, fără fapte. Cu toții vrem schimbare. Vrem oameni care să ne reprezinte cu demnitate. Caracterul și bunul simț să ne definească.

Vrem schimbare pentru că avem cu ce să o facem. Nu este normal să fim de folos doar în ziua votului, păcăliți și trădați 4 ani, după ce am crezut timp de 33 de ani.

Județul Constanța are un mare potențial economic, însă din păcate, nu am avut la conducere oameni capabili care să își asume un parteneriat cu cetățenii constănțeni care le-au oferit toată încrederea.

Prima lor grijă a fost an de an aceeași – costum cu cravată, ore întregi la restaurante și cum să acapareze totul fără muncă, cum să facă totul din durerea oamenilor, cum să negocieze viitorul copiilor fără emoție, cum să umilească bătrânii, fără să se gândească că vor ajunge și ei vârstnici.

M-am hotărât să candidez pentru că nimic nu este mai important decât să te afli la datorie față de țară și față de oamenii care și-au pus speranța în tine.

Avem nevoie să fim puternici. Avem nevoie ca speranțele oamenilor să fie transformate în fapte concrete. Avem nevoie de încredere, pe care să o simțim zi de zi, nu doar o zi, din 4 în 4 ani.

EU SUNT HOTĂRÂT. TU DECIZI!

Dr. Mohammad Murad

CANDIDAT LA PREȘEDINȚIA CONSILIULUI JUDEȚEAN CONSTANȚA