Mohammad Murad, desemnat candidat oficial al AUR pentru Consiliul Județean CONSTANȚA

Omul de afaceri Mohammad Murad este candidatul Alianţei pentru Unirea Românilor la şefia Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, a anunţat sâmbătă liderul formaţiunii politice, George Simion, la reuniunea în cadrul căreia au fost prezentaţi candidaţii AUR din judeţ la alegerile locale din 9 iunie, relatează Agerpres.

Este timpul să mai mulţumesc unui om mare pentru România, astăzi, coordonatorul nostru regional şi preşedintele oamenilor de afaceri AUR, domnul Mohammad Murad, (…) îi mulţumesc pentru că, deşi născut altundeva, este un patriot român, dovedit prin fapte. (…) În ultimii 30 de ani, am trăit în beznă şi mucegai la complexul Amfiteatru – Panoramic – Belvedere, iar fratele nostru Mohamad l-a transformat în AUR, i-a redat strălucirea de odinioară. (…) Dacă Mohammad a făcut pentru propria familie, pentru comunitate şi pentru propria afacere, poate şi pentru comunitatea constănţeană. Propunerea AUR pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa este domnul Mohammad Murad. Avem o şansă enormă anul acesta şi trebuie să profităm de ea pentru că alta nu mai avem, este acum ori niciodată. (…) Te rog, Mohammad, ca de la Corbu până la Limanu să redai strălucirea litoralului românesc, a afirmat George Simion.

Muhammad Murad a spus că el este un simplu „soldat” al partidului

Nu ştiam, dar am zis un singur lucru (…) că eu sunt un simplu soldat al dumneavoastră şi al partidului AUR şi orice decizie trebuie luată de sus. Mă declar un soldat fără uniformă, ca dumneavoastră, pentru că e nevoie de o luptă. (…) Cu toţi trebuie să luptăm pentru dreptate, nu pentru minciună, pentru oameni serioşi, nu pentru oameni care din cinci vorbe spun zece minciuni (…) sunt convins că avem soluţii, a declarat Mohammad Murad.

George Simion le-a spus membrilor şi simpatizanţilor partidului prezenţi la reuniunea organizată la Casa de Cultură din Constanţa că celor de la PSD şi PNL le este frică de AUR.

Ştiţi ce am simţit peste tot pe unde am fost? Le este frică de AUR, le este atât de frică încât au paralizat şi încălcat linia roşie, au organizat pe repede înainte aceste alegeri ilegale, neconstituţionale, comasate. Au dat ordonanţa de comasare cu trei zile înainte de începutul procesului electoral, a transmis liderul AUR.

Candidatura la Primăria Constanţa a lui Ovidiu Cupşa, fost director al Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV), a fost anunţată la sfârşitul lunii ianuarie, în cadrul unei manifestări organizate de AUR în portul turistic Tomis.
Muhammad Murad s-a înscris în AUR în noiembrie 2023, alături de antreprenorul Sorin Constantinescu, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim, Ilan Laufer, Sorin Ilieşiu.

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/mohammad-murad-desemnat-candidat-oficial-al-aur-pentru-consiliul-judetean-constanta-20172509