Mohammad Murad s-a înscris în AUR. George Simion, planuri mari pentru 2024

Celebrul om de afaceri și-a anunțat decizia de a deveni parte a formațiunii politice. Mohammad Murad s-a înscris în AUR, alături de alte persoane cu cunoscute în viața publică. Printre acestea se numără Sorin Constantinescu, Lidia Vadim, Ilan Laufer și Sorin Ilieşiu.

Renumitul antreprenor de origine libaneză a luat parte la conferința de presă organizată de AUR. Pe lângă Mohammad Murad s-au înscris pe listele formațiunii și Sorin Constantinescu cunoscut pe rețelele de socializare. De asemenea, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim, a devenit membră a partidului AUR.

Planurile mari ale formațiunii politice

Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat,  Laufer face parte din Alianța pentru Unirea Românilor. Totodată, Sorin Ilieşiu și-a exprimat aceeași dorință.

Deputaţii Florică Ică Calotă, Daniel Florea şi Dumitru-Viorel Focşa au anunțat la începutul săptămânii că intră în formațiune. Senatorii Ovidiu-Iosif Florean, Călin Gheorghe Mătieş şi Vasilică Potecă s-au înscris recent în AUR.

Mohammad Murad a fost prezent la conferința organizată de formațiune.  George Simion s-a arătat încântat de decizia afaceristului de a deveni parte din partidul pe care il conduce.

”Din ce în ce mai mulţi oameni, din ce în ce mai multe formaţiuni se alătură partidului AUR, se alătură proiectului AUR. Sunt foarte bucuros că, pe lângă Partidul Republican şi Alianţa Naţional Ţărănistă, partidul Forţa Identităţii Naţionale va semna oficial protocolul de asociere în alianţa AUR, într-un pol suveranist autentic.

Liderul AUR a reamintit cu acest prilej de momentul boicotării votului din decembrie 2020.Acesta a precizat că are planuri mari de îndeplinit și se bazează formula actuală a formațiunii.

,,În 2024 avem o şansă pe care nu o putem rata. ”, a adăugat George Simion.

De asemenea, acesta i-a invitat în partid și pe alți simpatizanți din alte religii, făcând pararela cu războiul din Orientul Mijlociu. George Simion a precizat că își dorește să câștige alegerile parlamentare, dar și mai multe primării și consilii județene din țară.

Cine este Mohammad Murad, afaceristul înscris în AUR

Omul de afaceri deține deține ce mai mare lanț hotelier din România. Acesta are unități de cazare atât pe litoralul romanesc, dar și în Capitală. De altfel, Mohammad Murad are un lanț cunoscut de restaurante, precum și o fabrică de conserve.