Mohammad Murad, investiție de aproximativ 3 milioane de euro în piața de food delivery

www.phoenicialionsfood.ro

În plină criză economică, resimțită puternic de către sectorul HoReCa, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România, Mohammad Murad anunță investiții de aproximativ 3 milioane de euro într-un proiect amplu de food delivery.

Phoenicia Lions Food Delivery

Phoenicia Lions Food este un proiect care va activa în mod direct sau indirect un număr de peste 100 de persoane în segmentele precum aprovizionare, bucătărie, comunicare și livrare, informează platforma Industria Cărnii.ro.

Articol Preluat : https://www.forbes.ro/mohammad-murad-investitie-de-aproximativ-3-milioane-de-euro-piata-de-food-delivery-199809

„Phoenicia Lions Food răspunde nevoilor pieței venind cu o abordare modernă prin care consumatorii pot comanda printr-un singur apel din 5 bucătării diferite, 200 de preparate din bucătăriile: românească, libaneză, italiană, mediteraneană (raw, raw vegană), dar și produse preferate de tineri cum ar fi sandwich-urile, burgerii sau pizza”, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit lui Mohammad Murad, Phoenicia Lions Food va avea colaborări cu toate platformele de livrare. Însă, pentru început se va începe colaborarea cu Glovo și foodpanda.

Etichete: food deliveryMohammad MuradPhoenicia Lions Foodplatforme de livrare

www.phoenicialionsfood.ro

Comenzi: 031.9698